Luksus skihytte i Norge – Perfekt til skiferien i Trysil

Luksus skihytte i Norge – Perfekt til skiferien i Trysil

Lej vores Luksus skihytte i Trysil

Vil du leje vores skønne hytte i Trysil skiområdet? Vi udlejer vores bolig privat, så du og din familie kan opleve den perfekte skiferie i Norge.

Vores luksus skihytte i Trysil er ren luksus og komfort. For selvom en skiferie i Trysil handler om at stå på ski, så skal man også gerne have en base til familiehygge, samvær og nærvær. Derfor vil vi gerne dele glæden ved Trysil området og udlejer derfor vores luksusskihytte.

Skiferie på Trysilfjeldet i Norge

Vores luksus skihytte ligger ganske idylisk på solsiden af Trysilfjeldet. Alene denne placering sikrer den perfekte start på en skiferie i Trysil.

Luksus skihytte i Norge - horisont23 skilejlighed i TrysilVores luksus skihytte i Norge kan reelt også betegnes som en “skilejlighed”, da der ved indgangen er både parkeringskælder og skibod.

Som billedet viser, er ski-lejligheden dog udformet som en traditionel skihytte.

Med andre ord får du alle fordelene ved en lejlighed, mens du nyder idyllen ved en hytte i Norge.

114 m2 er fordelt over 2 etager, så der er god plads til større familier. Skihytten har sovepladser til 10 personer, der kan nyde godt af alle skihyttens skønne bekvemmeligheder.

Og ja, der er naturligvis alt fra wi-fi og gaspejs til badekar og sauna. Uanset om du vil holde ferie med underholdning eller afslapning, så sikrer skihytten de perfekte rammer for hele familien og mere til. 

Luksus skihytte med luksus udsigt

Man kan næsten ikke have en luksus skihytte i Norge uden også at have en luksus udsigt. Omgivelserne er jo til stede allerede, og hytten har da også den ideelle panoramaudsigt. Du kan se ud over både Trysil by og elvdalen, så dagen kan starte og slutte med den imponerende udsigt, der kan nydes fra hele tre forskellige altaner.

Din skiferie i Norge skal være i hyggelige omgivelser og fyldt med gode oplevelser. Derfor er luksus og komfort i hovedsædet for vores skihytte.

Vil du leje vores luksus skihytte?

Se vores reservationskalender og book skihytten til din familie.
Få en skøn skiferie i Norge med vores luksushytte.

Mere om hytten

Se billeder af vores skihytte i Norge

Mere om Trysil

Bliv klogere på Trysil skiområdet her…

Trysil er Norges mest populære skiområde!

Trysil er en utrolig populær skidestination, og når man har været der, forstår man hvorfor. Det er faktisk Norges mest populære skiområde, og naturligvis også noget danskerne har opdaget. Og som du sikkert ved, er en stor del af skiferien uløseligt bundet op på, hvordan du bor. Ikke mindst når der er familiemedlemmer i flere aldersgrupper – og med forskellige behov og ønsker!

Familievenlige Trysil er et skiområde, der passer til alle medlemmer af familien. Derfor skal du naturligvis også bo i en skihytte, der passer til hele familien. Når I skal ud på ski, kan alle nyde godt af liftsystemet i Trysil skiområdet. Det er nemlig gennemtænkt, veludbygget og super moderne, så både du og resten af familien nemt kan komme rundt på alpinanlægget.

Helt overordnet er Trysil også kendt som det familievenlige skisportssted.

Når du lejer vores luksus skihytte, så er familiens norske skiferie (og ikke mindst “afterski”) i hvert fald sikret!

Klik her og book vores skihytte i Trysil >>>

Skihytte i Trysil - Pistekort oversigt