Luksuskihytter.dk - Udlejning af luksuslejlighed på toppen af Trysil

Tlf: 40468084 | kontakt@luksusskihytter.dk

Trysil

Om Trysil

Norges mest populære skiområde kun 200 km fra Oslo.

kort-norge-danmark

Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjellet tæt ved den Norsk-svenske grænse.
Vis stort kort

Download Rutebeskrivelse

Her finder du rutebeskrivelser fra henholdvis Larvik færgeterminal og Göteborg.
Klik på linket for at downloade en printvenlig pdf til turen.

Larvik – Trysil

Göteborg – Trysil

Find mere information om Trysil

For mere information – Klik ind på Trysils egen hjemmeside >

Beliggenheden er unik

På et af trysilfjeldets bedste udsigtspladser ligger Horisont 23. Den sydøstevendte beliggenhed helt oppe ved trægrænsen giver panoramaudsigt over Trysil og elvedalen. Ski in and out til hele Trysilfjeldets løjpenetværk for både alpint og langrend. Et stavtag fra den nybyggede lift, der fører dig helt til toppen af fjeldet. Om sommeren finder i afmærkede tur- og cykelstier lige udenfor døren.

Rutebeskrivelse

Fra Larvik/langesund
Ad E18 til Oslo, fra Oslo ad E6 mod Trondheim, tag frakørsel 65 mod Elverum/Trysil, igennem Elverum mod Trysil, efter Shell-tanken i Trysil drejes til venstre mod trysilfjellet op ad Vestbyvegen op til bomvegen og her ind på Fjellvegen, kør helt op og Horisont vil være på højre side, drej til højre efter I er kørt under en lille bro, her køres direkte til porten til parkeringskælderen.

Nyd livet…


Trysil har utrolig meget at byde på og er et af landets mest populære rejsemål. Naturen er smuk, varieret og let tilgængelig. Gæstfriheden og hjælpsomheden har været tryslingenes varemærke. Trysil har en udpreget Familievenlig profil hvor sikkerhed altid har højeste prioritet. Dette giver gode oplevelser for hele familien. Et højt antal restauranter tilbyder et spændende og internationalt køkken i kombination med lokale tradtioner.

Stor Variation

En af Trysil fordele er de stor variationer i skiløbet og snesikkerheden. Halvdelen at pisterne finder du i dækket skovsterræn. Blandingen af skov og Fjeld, stabilt klima og sikker sne gør Trysil til et godt og trygt rejsemål.

Trysil Pistekort

Familievenlig

Et gennemtænkt, veludbygget og moderne liftsystem gør det nemt at tage på den hårde runde af alpinanlægget. Grønne, Røde, blå og sorte bakker ligger side om side. Variationer i skiløbet og tre børneområder gør Trysil et Familievenligt skisportssted. Her kan store og små, nybegyndere og eksperter, nyde herligt skiløb på bakker med god plads.

Trysil aften-ski

Aftenskiløb

Seks belyste bakker giver mulighed for godt skiløb på begge sider af fjeldet også ved aftenstid.
Hver tirsdag, fredag og søndag kan du køre på ski helt frem til klokken 20:00.